• Veres Péter Kulturális Központ
  • Veres Péter Kulturális Központ
  • Veres Péter Kulturális Központ
  • Veres Péter Kulturális Központ
  • Veres Péter Kulturális Központ
  • Veres Péter Kulturális Központ
  • Veres Péter Kulturális Központ
  • Veres Péter Kulturális Központ

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

×

Hiba

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló images/slideshow mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló programok/2018_marcius/csikos_csoda_jo_tv.jpg mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.

[sigplus] Kritikus hiba: A galéria forrásául szolgáló programok/2018_marcius/Ne_most_dragam_tv.jpg mappát nem egy alapmappához viszonyított relatív útvonallal adta meg.


Portás-karbantartó

Portás-karbantartó

Műtárgyvédelmi munkatárs

Műtárgyvédelmi munkatárs

Sajtókapcsolati referens

Sajtókapcsolati referens

Feltöltés alatt...

2021 kastelykerti fekvo

budapest bar header

 

Budapest Bár
augusztus 12. csütörtök 21:00

 

A Budapest Bár az utóbbi évek egyik legeredetibb és legérdekesebb zenei vállalkozásába fogott, amikor 2007-ben Farkas Róbert zenekara köré gyűjtötte a magyar rockzene kultikus alakjait. Az eredetileg egyetlen lemezre összeállt alkalmi csapat azóta is sikerrel koncertezik színházakban, fesztiválokon és rendezvényeken egyaránt. Filmslágereket, kuplékat, táncdalokat és egyéb híres dalokat dolgoznak fel mívesen hangszerelt cigányzene kíséretében, újrahangolva sokak által ismert dallamokat, vagy akár rég elfeledett kincsekre bukkanva.

Forrás: https://budapestbar.hu/zenekar/

A social media logókra kattintva elérhető a zenekar profilja!

facebook logo

 YouTube Logo 2017.svg

 

emelet

 

Emelet
augusztus 13. péntek 21:00

 

Patkó Béla Kiki és Berkes Gábor, annak érdekében, hogy ne vesszenek el régi zenekaruk dalai – 2017 második felében – ΞMΞLΞT elnevezéssel, létrehozták új koncertzenekarukat.
Hastó Zsolt és Kelemen Tamás társaságában lépnek színpadra és koncertjeiken, áthangszerelve a mai kornak megfelelő hangzásban hallhatóak az Első Emelet legnagyobb slágerei.
Sokak szerint, a 2019-es év repertoárja volt az eddigi legjobb, nem csak a slágereket tekintve, de zeneileg is. A 2020-as évben szeretnék ezt még inkább fokozni.

Forrás: https://www.emelet.hu/

facebook logo

YouTube Logo 2017.svg

 

hosok

 

Hősök
augusztus 14. szombat 19:30

 

A Hősök rap csapata 2001-ben alakult és azóta aktív szereplője a magyar zenei életnek. A korai Szóhisztéria, Nyelvtan és Klasszik lemezek megalapozták az underground ismertséget, majd miután a műfaj népszerű lett, emelni tudták ők is a szintet. A Négy Évszak, Érintés és Raplife albumok a nagyközönség felé nyitás céljából is készültek. Ekkor már zenekari felállás kíséri Ecküt és Menthát - de megmaradt az alap dj-set Gozth-al. Az OSG-k fejlődősével együtt nőtt a csapat, s a hiphop stílus felé mindig alázattal fordultak. A Hősök dalok hangulata széles skálán mozog: a Mindörökké vagy a Szó fel éppúgy a csapat emblémája mint az Utolsó vasárnap vagy a Lepörög a Film. Élő fellépéseik hangulatosak, lüktetőek legyen szó kis klubbuliról vagy nagykoncertről.

A Hősök csapata
Baranyai ’Eckü’ Dániel - rap
Ozsváth ’Mentha’ Gergely - rap
Komjáti 'Mr.JoeKer' Ádám - zenei alapok

A Hősök zenekari felállása
Baranyai ’Eckü’ Dániel - rap
Ozsváth ’Mentha’ Gergely - rap
Szélinger Anna - vokál
Bodnár Balázs - billentyű
Kolonics Máté - dob
Kéri Kolos - basszusgitár
Siffel István - gitár
Hóbor Bence - trombita

Forrás: http://hosok.hu/biografia/

geszti

 

Geszti produkció
augusztus 14. 21:00

 

Best of Geszti koncert minden, ami Gesztiben jó, egy új, ütős, szórakoztató produkcióba sűrítve. A Rapülők, a Jazz+Az, a Gringó Sztár és a Létvágy legnépszerűbb dalai, vizuális kényeztetéssel, jó kedvvel, bőséggel.

Geszti időtlen, mint a jókedv – amire mindenkinek szüksége van. A 2016-ban megjelent Létvágy album bejárta az országot és a határon túli közösségeket, a Rapülőkkel pedig 2017-ben kétszer is megtöltötte a Budapest Arénát, majd vidéki turnéra indult a csapattal, most pedig megérkeznek Tatabányára a Jazz+Az muzsikusaival.

Egyszerre retro és egyszerre mai. A kilencvenes évek nagy slágerei mindenkit magukkal ragadnak, de Geszti lendületes színpadi jelenléte és humora feledteti az idők múlását. Ahogy kedvenc mondása szól: „Az idő az egyetlen dolog, ami magától telik, a többi rajtunk múlik.” Rajta pedig nem múlik, hogy nagy buli kerekedjen a koncertjein!

Forrás: https://avertesagoraja.hu/program/best-of-geszti/

facebook logo

 YouTube Logo 2017.svg

ifihaz felirat

 

A program plakátja itt letölthető!

 

július 31.

A koncertek ingyenesek de megtekintésük regisztrációhoz,
védettségi igazolvány és személyazonosító okmány bemutatásához kötött.

A Zuboly és/vagy a Besh o droM koncertekre regisztráció
az alábbi linken vagy a Közösségi Házban személyesen
ill. a +3652821021-es telefonszámon.

https://forms.gle/GTyWhwJ57rrjAfqr5

Kapunyitás 19 óra.

 

Zuboly 21:00

zuboly

Megalakulása: 2004

A Zuboly stílusa saját bevallásuk szerint leginkább broken ethno-nak nevezhető - hiszen a break-dance és a népzene sajátos keveréke, afféle fiatal vulkanikus világzenei sziget a fantázia óceánján, amely már épp megérett arra, hogy zenekedvelők figyelmét felkeltse. A muzsika Ágoston Béla dorombénekéből, szaxofon- és dudajátékából, Hock Ernő nagybőgőjátékából, valamint Benke Félix szájharmónikás moldvai dallamaiból áll össze, s Busa István különleges ritmusai teszik egyedivé: Busa a szájával utánozza a gépek által létre hozott hangokat, szkreccsel, több szólamban üti a ritmust a nyelvével, a fogával, az ajkával és tüdejével - egyszóval a hangképző szerveivel.

Tagjai:
Busa István - mc, szkreccs
Ágoston Béla - ének, doromb, szaxofon, duda
Hock Ernő - nagybőgő
Benke Félix - szájharmonika, ének

Forrás: port.hu

YouTube Logo 2017.svg

 

Besh o droM 23:00

Besh o droM

 

A magyarországi világzene egyik jelentős képviselője a Besh o droM zenekar. 1999-ben alakult. Nevének jelentése lovári cigány nyelven: „Üld meg az utat!” (mint a lovat szokás, azaz indulj el). Balkáni és román cigány illetve közel-keleti tradicionális zenét ötvöznek magyar zenével, és játszanak sajátos feldolgozásban, összeolvasztva különböző zenei stílusokat.

A zenekar elődje a Sógor kóma együttes, melyet Barcza Gergely, Pettik Ádám és Tóth József alapított. Az elnevezés arra utal, hogy Barcza és Pettik egymásnak sógorai. Első fellépésük Besh o droM néven, 1999-ben a Diákszigeten akkora sikert aratott, hogy még ugyanazon a fesztiválon többször is zenéltek. 2000-ben megpróbálkoznak a Space Besh o droM formációval, amiben teret kap az elektronikus hangzás: a népi gyökerek a DJ és a dobprogram segítségével modernebb, „partisabb” zenévé alakulnak. A projekt a dobprogramokért felelős K-Roy halála után nem folytatódott tovább, bár DJ-Mangóval még többször felléptek. Első lemezük, a Macsó hímzés platinalemez lett és egyedüli magyar lemezként felkerült a Magyar Narancs 2000. évi 15-ös world music listájára. A zenekar „Gyí!” című lemeze még európai megjelenése előtt felkerült az angol fRoots világzenei szaklap Top-10 és a World Music Chart Europe Top-20 listájára.A kezdetektől fogva koncerteznek külföldön, először Angliában, Franciaországban és Olaszországban, később Spanyolországban, Németországban, majd Európa többi részén. 2001-2002-es évadban a Szegedi Nemzeti Színházban Alföldi Róbert rendezésében játszanak a Szentivánéji Álomban. 2003-ban eljutnak a tengeren túlra is, ahol rögtön első alkalommal a Montreali Jazzfesztiválon 35 ezer ember előtt hatalmas sikert aratnak: abban az évben megkapják a fesztivál Best of címét. Később többek között Mexikóban és Ausztráliában is fellépnek.

Forrás: Wikipedia

YouTube Logo 2017.svg

 

Augusztus 13.

A koncertek ingyenesek de megtekintésük regisztrációhoz,
védettségi igazolvány és személyazonosító okmány bemutatásához kötött.
A Ricsárdgír és/vagy Pannonia All Stars Ska Orchestra koncertekre regisztráció
az alábbi linken vagy a Közösségi Házban személyesen
ill. a +3652821021-es telefonszámon.

https://forms.gle/3h69JeZm9BmSFM3J6

Kapunyitás 19 óra

 

Ricsárdgír 21:30

ricsardgir

 Egy halom fiatal énekel, ugrál, zenél, fest, ordít, szaval, vetít, videózik a koncerteknek nevezett közös őrületeken, amelyek a nyolcvanas évek szabad művészakcióit juttatják eszünkbe: ők a Ricsárdgír zenekar. Zenéjükben ott van minden vérbeli szentendrei jellegzetesség, íz, hangulat, vidámság, őrület. Egész fiatalon rákattantak a Bizottság zenekarra, bár élőben a koruknál fogva nem hallhatták őket, számaikat mégis itt-ott játsszák.
A full leszarom-hozzáállásuk ellenére elég jó kis dalaik vannak. Néha még rappelnek is, de a Ricsárdgír specialitása, hogy behúzzon valami agybaszó post-punk rave-es zúzásba, miközben az énekes, Márton Dániel, a hajadat is leüvölti, és teljesen kikel magából, ahogy azt a "Hello I am Tony Curtis!" című klasszikus szerzeményükben is teszi. Egész idő alatt úgy tűnik, mintha szét akarna esni a dolog, de végül mégsem. Ha pedig bevetted, akkor ez a vicc rólad is szól.

Forrás: port.hu

A zenekar hivatalos oldala: https://ricsardgir.com/

YouTube Logo 2017.svg

 

PASO logo  23:30

paso

A Pannonia Allstars Ska Orchestra (röviden: PASO) egy 2003-ban alakult budapesti skazenekar. A Csizmáskandúr, a The Deadbeats, a Kevés, a Böiler és a MeSKAlin tagjaiból állt össze. A tradicionális ska és a dancehall, reggae, dub stílusjegyei mellé olykor a magyar népzene és a jazz elemeit is párosítja.

YouTube Logo 2017.svg

 

Augusztus 14.

A koncertek ingyenesek de megtekintésük regisztrációhoz,
védettségi igazolvány és személyazonosító okmány bemutatásához kötött.

A Fram Palermo és Deep Glaze koncertekre regisztráció az alábbi linken,
személyesen a Közösségi Házban vagy a +3652821021-es telefonszámon.

https://forms.gle/gfMrLTCJwYPVCc7T9

Kapunyitás 19 óra

 

fran palermo logo 21:30

fran palermo

A Fran Palermo évek óta a budapesti klubélet megkerülhetetlen zenekara - nyertek már többek közt Petőfi-díjat, a dalszerző-frontemberéről, Henri Gonzoról az Index forgatott dokumentumfilmet, aki nagy port kavart a Dalfutár legutóbbi évadában is, illetve az ő nevéhez köthető a kasszasikernek számító FOMO című film két betétdala (Jeopardy, Coin in the Fountain), amiért Highlights of Hungary díjra is jelölték, illetve a Jeopardy videója a Magyar Klipszemlén díjat is nyert.


Forrás: https://www.kulturcafe.hu/hirek/tizenegy-kulonallo-dalba-foglalt-tortenet-fran-palermo-harmadik-albuman

YouTube Logo 2017.svg

 

deep glaze logo  23:30

deep glaze

Az alternatív és klasszikus rock and roll elemeket "industrial" hangzásokkal is vegyítő Deep Glaze zenekar ereje a hitelességében és egyediségében rejlik. Zenéjükben érezhető a folyamatos kísérletezgetés, amely a mediterrán zenék elemeinek használata mellett a különböző stílusok vegyítésében mutatkozik meg.

Forrás: https://www.a38.hu/hu/program/deep-glaze-hu

YouTube Logo 2017.svg

Joomla templates by a4joomla